İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen ve torbacı olarak adlandırılan şüphelilere yönelik il genelinde operasyon düzenledi. Önceden belirlenen 25 adrese şafak vakti düzenlenen operasyonda, 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ARAMA KÖPEKLERİ DEVREYE GİRDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen ve torbacı olarak adlandırılan şüphelilere yönelik il genelinde operasyon düzenledi. Önceden belirlenen 25 adrese şafak vakti düzenlenen operasyonda, 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. (DHA)

[old_news_related_template title="Uyuşturucu kaçakçısı aklı sayesinde idamdan kurtuldu" desc="Singapur’da zihinsel engelli olarak kabul edilen 69 IQ seviyesine sahip olan Nagaenthran Dharmalingam isimli uyuşturucu kaçakçısının idam cezası askıya alındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/08/iecrop/idam_16_9_1636400143.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/uyusturucu-kacakcisi-akli-sayesinde-idamdan-kurtuldu-6757429/"]