Olay, dün saat 12.00 sıralarında Meram ilçesi Yeni Şehir Mahallesi Kovanağzı Caddesi'nde meydana geldi. Halim G., müstakil evinin arka bahçesinde ağaçlarına dadanan kargaya tüfekle ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmalar, yan binanın birinci katındaki balkonda duran komşusu, 2 çocuk annesi Gülizar Yaşa'nın başına isabet etti. Annesinin kanlar içinde kaldığını fark eden oğlu Ali Yaşa (13), babası ve babaannesine seslendi.

Gülizar Yaşa, ambulansla, Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Yaşa'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Gözaltına alınan Halim G. ise sevk edildiği mahkemece tutuklandı. DHA

[old_news_related_template title="Kargaları korkutmak için ateş etti, balkondaki komşunu vurdu" desc="Konya’da bir kişi bahçesindeki üzüm bağlarına gelen kargaları korkutmak için av tüfeği ile ateş ettiği sırada balkonda biber asan komşusu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/05/iecrop/balkon-karga-foto-iha_16_9_1630846474.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kargalari-korkutmak-icin-ates-etti-balkondaki-komsunu-vurdu-6632355/"]