Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince 3 aylık teknik takibin ardından Kuşadası ilçesinde 16 masaj salonuna operasyon düzenlendi. Eş zamanlı olarak 27 ekip, 95 personelle gerçekleştirilen operasyonda 8’i erkek 6’sı kadın 14 şüpheli, fuhuşa teşvik, yer temini ve aracılık suçlarından gözaltına alındı.

Takibe alınan adreslerde yapılan aramalarda 1 pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve özel bölmede yetiştirilmiş Hint keneviri ele geçirildi.

Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Seks tarikatı ve cinsel istismar davasında yeni ifadeler: Çıplak masaj yaptı" desc="ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in insan ticareti, fuhuş ve cinsel istismar suçlarından yargılanmasına dün devam edildi... Mahkemeye çıkıp ifade veren Annie Farmer, 'Maxwell ben daha 16 yaşındayken bana çıplak bir şekilde masaj yaptı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/11/iecrop/epstein-sdny_16_9_1639216823.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/seks-tarikati-ve-cinsel-istismar-davasinda-kan-donduran-aciklama-ciplak-masaj-yapti-6821076/"]