Kuşadası'nda bir eğlence mekanında yüksek müzik nedeniyle başlayan tartışma sokağa sıçradı. Kavga silahlı çatışmaya döndü. Edinilen bilgiye göre olay gece 11.30 sıralarında meydana geldi. Limandaki mekana müşteri olarak gelen Yavuz Daştan, Davut Daştan, Emrah Kıran ve Aziz Çetindalan müzik sesinden dolayı mekan sahibi ve çalışanlarla tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek mekan dışına taştı.

BALIKÇILAR MEYDANINDA SİLAH SESLERİ YANKILANDI

Onlarca restoranın olduğu Balıkçılar Meydanı'nda önce yumruklaşan taraflar ardından silahlarına davrandı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve meydanda bulunanların çektiği görüntülerde Aziz Çetindalan ve Emrah Kıran silahına sarıldı ve karşılıklı ateş etti. Haluk Doğan ile Onur İtiş kurşunların hedefi olarak, Çağrı Ümit, Yavuz Daştan ve  Davut Daştan ise çıkan arbedede darp edilerek yaralandı. O anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri  Aziz Çetindalan,  Emrah Kıran ile olaya karışanları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

[old_news_related_template title="İki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 ağır yaralı" desc="Samsun'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Selçuk Söyleyen hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/03/iecrop/resimid_186632221_18663222_16_9_1630655327.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/iki-grup-arasinda-silahli-catisma-1-olu-3-agir-yarali-6628289/"]