Beyoğlu İstiklal Mahallesi Ali Kabuli Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatı katında saat 13.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Yangının çıktığı anda binada olan iki kişi dumanları fark edince kendilerini dışarı attı. Çatı katının alevler içinde kaldığı gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti.



"BUGÜN NİKAHA GİDECEKLERDİ"

Binada Eren ve Eda isminde yeni evli bir çiftin yaşadığı öğrenildi. Çiftin bir ay önce düğün yaptıkları, bugün de nikah törenleri olduğu ortaya çıktı. Binada yaşayan çiftin akrabası olduğunu söyleyen bir kadın, “Burası yengemle dayımın evi. Çocuklarının da nikahı olacaktı, bugün nikaha gideceklerdi. Benim evim de ileride. İtfaiyeleri görünce kalkıp hemen buraya geldim ve alevleri gördüm. Müdahale edenlerden Allah razı olsun. Durumları iyi değil, zaten kirada oturuyorlar. Düğünü de yeni yaptılar, bir sürü masrafları var” dedi.

YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, binadan yükselen dumanlar da drone ile görüntülendi. İHA

[old_news_related_template title="Oğlunun düğünü öncesi kına gecesinden dönerken kazada öldü" desc="Samsun'da bugün evlenecek olan oğlunun düğünü öncesi yapılan kına gecesinden dönerken kullandığı hafif ticari araç, su kanalına devrildi. Kazada 53 yaşındaki Murat Özyürek hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/06/iecrop/resim4_19081017_16_9_1636196857.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/oglunun-dugunu-oncesi-kina-gecesinden-donerken-kazada-oldu-6753114/"]