Kaza, dün sabah saatlerinde Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Rabia Caddesi’nde meydana geldi. Saat 07.30 sıralarında İbrahim Arda Oruç isimli 4. sınıf öğrencisi çocuğunu okula götürmek isteyen işitme engelli anne Filiz Oruç çocuğu ile birlikte caddeden karşı tarafa geçmek istedi.

Yolun yarısına gelip durduktan sonra karşı tarafa geçmek isteyen anne ve çocuğa minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile küçük çocuk olay yerinde yaşamını yitirirken anne ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ŞOFÖR TUTUKLANDI

Kaza sonrasında minibüs şoförü Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kayabaşı Karakol Ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜÇÜK ÇOCUK TOPRAĞA VERİLDİ

Kaza sonrasında yaşamını yitiren 4. sınıf öğrencisi İbrahim Arda Oruç ise bugün Cuma namazına müteakip Başakşehir İmam-ı Azam camiinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. (İHA)

[old_news_related_template title="5 öğrencinin öldüğü servis kazasında istenen cezalar belli oldu" desc="Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde 5 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili iddianamede, okul servisi sürücüsü Adalettin Şen (53) ve araç sahibi İsmail Demir'in 15 yıla kadar hapsi istendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/10/iecrop/1-18_16_9_1639143700.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/5-ogrencinin-oldugu-servis-kazasinda-istenen-cezalar-belli-oldu-6819568/"]