Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) pazar günü gerçekleşen büyük Kartal mitinginin ardından parti üyesi olan tiyatrocu Orhan Aydın saldırıya uğradı.

Miting sonrası bir cafede otururken saldırıya uğradığı belirtilen Aydın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Adaletin olmadığı yerde meydan; çetelere, mafya bozuntularına, eli kanlı faşist katillere kalır. Gazetecilere yapılan saldırılardan sonra dün bana Kartal'da yapılan alçaklık tam da budur. Susup teslim olacağımızı bu zorbalığa boyun eğeceğimizi düşünenler yanılıyorlar."

TKP de resmi hesabından bir açıklama yaparak şunları söylendi: "Miting günü Kartal’da üyemiz Orhan Aydın’a bir kafede yapılan kalleşçe saldırının hesabını soracağız. Yoldaşımızın sağlık durumu iyi ve konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı. Gericilere asla boyun eğmeyeceğiz!"

[old_news_related_template title="Opera sanatçısı 30 Ağustos konseri sonrası saldırıya uğradı" desc="Opera sanatçısı ve köşe yazarı Güvenç Dağüstün, Kadıköy Özgürlük Parkında 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında verdiği konser çıkışında kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/31/iecrop/guvenc-dagustun_16_9_1630396384.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/opera-sanatcisi-30-agustos-konseri-sonrasi-saldiriya-ugradi-6622759/"]

[old_news_related_template title="Buğra Kavuncu'ya saldırı" desc="İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, programa konuk olduğu Halk TV stüdyolarından ayrıldığı sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kavuncu, saldırı sonrası yaptığı açıklamada ''Bunlar daha iyi günleriniz' lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/20/iecrop/bugra_16_9_1629456733.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iyi-parti-istanbul-il-baskani-bugra-kavuncuya-saldiri-6603960/"]