Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K.'nın evinin bodrum katında Hint keneviri yetiştirdiği bilgisini aldı.

Ekiplerce adrese yapılan baskında M.K. gözaltına alınırken, 589 kök Hint keneviri, aydınlatma ve havalandırma sisteminin kurulduğu bodrum katında, 9 havalandırma motoru, 5 havalandırma filtresi, bidonlarda sıvı gübre ve ölçüm cihazları ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, narkotik ekiplerince ele geçirilen uyuşturucu ve aparatlar emniyette sergilenirken, bardaklara konulan Hint kenevirleri ile 'Aşı ol' yazısı yazılarak corona virüsüyle mücadelede aşılamaya dikkat çekildi. DHA

[old_news_related_template title="Yüz yüze eğitimin ilk haftasında geçerli olacak! İşte İstanbul'da alınacak tedbirler" desc="İstanbul'da, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk haftasında uygulanacak eylem planı UKOME toplantısında oy birliği ile kabul edildi. Eylem planına göre, okulun açılacağı ilk gün elektronik bilet ile kullanılan toplu taşıma ücretsiz olacak. Okul taşıtlarında görev yapacak şoför ve rehber personel için aşı kartı zorunluluğu getirilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/26/iecrop/okul-depo-1_16_9_1630000860.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbul-valiligi-ve-ibb-paylasti-iste-okullarin-acilacagi-hafta-alinacak-tedbirler-6615304/"]