İstanbul Valiliği lodos nedeniyle dün saat 23.00'ten bugün saat 18.00'e kadar motokuryelik yapılması, motosiklet ve elektrikli scooterlerın kullanımını yasakladı. Karara rağmen trafiğe çıkan motosikletlilere yönelik olarak polis denetimler yaptı.

Kurulan kontrol noktasında, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen motosikletliler durduruldu. Sürücülerine 204'er lira para cezası kesilen 90 motosiklet çekici yardımıyla Altunizade Yediemin Otoparkına çekildi.

Sürücülerin yasağın sona erdiği saat 18.00 itibariyle motosikletlerini otoparktan alabilecekleri öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="Fırtınada motosiklet sürücülerini köprüden geçiren metrobüs şoförleri: Böyle güzelliklere ihtiyaç var" desc="İstanbul'da Boğaz köprüsünde kuvvetli lodos nedeniyle zor anlar yaşayan motosiklet sürücülerinin yanında seyrederek siper olan metrobüs şoförleri o anları anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/30/iecrop/fotodha.motosikletsuruculeri_16_9_1638281734.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/firtinada-motosiklet-suruculerini-kopruden-geciren-metrobus-soforleri-boyle-guzelliklere-ihtiyac-var/"]