Trafik ekipleri, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı Çalılıöz Köprüsü altında denetim yaptı. Sürücülerin ehliyet ve ruhsat sorguları yapıldı.

Denetimde Tahsin K.'nin corona virüsü temaslısı olduğu ve riskli grupta yer aldığı tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye il salgın denetim ekipleri çağrıldı.

Ekipler, yaptıkları Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması ile Tahsin K. ve araçta bulunan eşi Sultan ile oğlu Murat Can'ın da temaslı olduğunu belirledi.

Yoğurt dağıtmak için dışarı çıktıklarını belirten 3 kişiye, toplam 12 bin 150 lira para cezası kesildi. Aile, evlerinde karantina altına alındı. DHA

[old_news_related_template title="Boris Johnson'ın coronavirüsü için yeni yol haritası merak konusu oldu" desc="İngiltere Başbakanı Boris Johnson, hükümetin sonbahar ve kış aylarında coronavirüsünü nasıl kontrol altına almayı planladığını açıklamaya hazırlanıyor. Başkan kısıtlamalar yerine, aşı ile Covid-19'un kontrol altında tutulacağını umuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/13/iecrop/boris_johnson-reuters_16_9_1631533904.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/boris-johnsonin-coronavirusu-icin-yeni-yol-haritasi-merak-konusu-oldu-6646840/"]