Los Angeles'ta yaşayan Harmon, 2020'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda aşı karşıtı söylemlerde bulunmuştu. "Birçok problemim var ancak aşı bunlardan biri değil" diyen Harmon, "Yani bazı aşılar, bilirsiniz, ölüm gibi birkaç riskle yüzde 90-95 oranında etkili. Ama virüse yakalanırsam karantinaya girer ve ardından aşı olmadan normal sağlıklı bir hayata devam ederdim, bu %99 etkili" demişti.

BENİM İÇİN DUA EDİN

Geçen hafta corona virüsüne yakalandığını açıklayan Harmon, sosyal medya hesabından takipçilerine oksijene bağlandığını açıkladı.

Harmon daha sonra, "Bununla (virüsle) olabildiğince savaştım ancak şu anda kritik bir duruma geldi. Entübe olacağım. Ne zaman uyanacağım bilmiyorum, benim için dua edin" ifadesini kullanmıştı.
[old_news_related_template title="İki doz aşı olan televizyoncu paylaştı: Delta varyantı bulaştı, çok kötüyüm" desc="ABD'li ünlü sunucu ve televizyoncu Catt Sadler, kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak corona virüsüne yakalandığını açıkladı. İki doz aşı olmasına rağmen Delta varyantının bulaştığını söyleyen genç sunucu, 'Hastalığı çok ağır geçiriyorum. Çok şiddetli ağrım var ve ateşim çok yüksek' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/14/iecrop/covid-_16_9_1626247906.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/iki-doz-asi-olan-televizyoncu-paylasti-delta-varyanti-bulasti-cok-kotuyum/"]

[old_news_related_template title="Açıkhava düğününde aşı olanlara Delta varyantı bulaştı: Pfizer/BioNTech olan kurtuldu" desc="ABD'nin saygın medya platformlarından Business Insider, Baylor College of Medicine'da yapılan bir araştırmayı okurlarıyla paylaştı. Araştırmada açık havada düzenlenen bir düğüne katılanlardan çift doz aşı olan 6 kişiye corona virüsünün Delta varyantının bulaştığı açıklandı. Fakat araştırmada dikkat çekici bulgular da tespit edildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/13/iecrop/asi-reuters1_16_9_1626174087.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/acikhava-dugununde-asi-olanlara-delta-varyanti-bulasti-pfizer-biontech-olan-kurtuldu-6536869/"]