Twitter, 9 Eylül'de yaptığı açıklamada, belirli bir süre için Türkiye'de Twitter reaksiyonlarını test ettiklerini belirtmişti. Açıklamada, "Bunu gördüğünüzde, gerçekten ne düşündüğünüzü bize bildirmek için Beğen'e uzunca basın. Önümüzdeki günlerde Türkiye'de Twitter kullananların %90'ına iOS, Android ve web üzerinden Reaksiyonlar testini sunacağız" denilmişti.

TESTLER DURAKLATILDI

Twitter Türkiye'den yapılan açıklamada, testlerin duraklatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Birkaç teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklatıyoruz. Sabrınız için teşekkürler" denildi.



[old_news_related_template title="Twitter'dan Türkiye'deki kullanıcılara yeni özellik" desc="Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram ve Snapchat gibi uygulamalarla rekabet içinde olan Twitter, yeni bir özelliğin önce Türkiye'de deneneceğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Twitter Reactions (Tepkiler) özelliğinin sınırlı bir süre için özel olarak Türkiye'de deneneceği bilgisi verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/09/iecrop/twitter-twitter_16_9_1631192527.png" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/twitterdan-turkiyedeki-kullanicilara-yeni-ozellik-6640025/"]