OYUN bazen sıkışır. Pozisyonlar az olur. Ancak, futbolda bireysel hatalar hep saklıdır. Mesut Özil, Min-Jae’ye tembel pas gönderdi. Bu anlarda kurt futbolculara dikkat edeceksiniz. Jahovic hatayı affetmedi ve golü attı.

ZAJC, Crespo ve Meyer orta sahası, maçlara ağırlığını koyamaz. Bu yüzden İrfan Can ve Mesut ile arayışlara devam edersiniz. Oyunu kenarlarda olumlu oynayamazsanız, Serdar Dursun kaybolur. Sürekli değişim var Fenerbahçe’nin on birinde. Pereira “Taze kan için bu takım sahada” dedi. Net pozisyonu yok, ilk yarıda. Jahovic ve Halil’in tehlikeleri gol olsa, ne olacaktı?

TAM bir kırılma anı yaşadık ikinci yarıda. Jahovic hazırladı. Halil vurdu. Direk gole izin vermedi. Top döndü; İrfan Can, Serdar Dursun’a çok güzel bir gol pası attı. Serdar ile Fenerbahçe, beraberliği yakaladı. Tünel karanlıkken ışık görünmüştü bir anda.

GÖZTEPE, bu maça çıkmadan önce evinde oynadığı dört maçı kaybetmişti. Özetle, sırtlarına giydikleri ‘ateşten gömlek’ ile oynuyorlar artık. Yarım puan kaybına bile tahammülleri yok. Mücadeleyi hiç bırakmadılar.

MORAL üstünlüğünü kâğıt üzerinde almış gözüken Fenerbahçe, oyunda kayboldu. Bitime 10 dakika kala, gol dışında yine net pozisyon yoktu. Maç biterken Novak kırmızı kart görünce, Göztepe iyice yüklendi. Oyuna göre galibiyet Göztepe’nin hakkıydı ama olmadı.