ABD Savunma Bakanı Austin, bakanlığın internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Bu sabah COVID-19 testim pozitif çıktı. Bugün izinliyken evde semptomlar gösterince test talep ettim. Belirtilerim hafif ve doktorumun talimatlarını takip ediyorum. Bu talimatlara ve CDC yönergelerine uygun olarak, önümüzdeki 5 gün boyunca kendimi evde karantinaya alacağım" dedi.

Karantina süresince yardımcısının kendisini temsil edeceğini ifade eden Austin, ABD Başkanı Joe Biden ile en son 21 Aralıkta bir araya geldiğini belirtti.

[old_news_related_template title="Pentagon'un gizli belgeleri ifşa oldu: Sivilleri öldürüp saklamışlar" desc="ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times, ABD Savunma Bakanlığı'nın gizli belgelerini yayınladı... Belgelerde ABD'nin Orta Doğu'da düzenlediği hava saldırılarında sivilleri öldürdüğünü ve bunları gizlediği açıkça görülüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/19/iecrop/abd-nytimes_16_9_1639893775.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/pentagonun-gizli-belgeleri-ifsa-oldu-sivilleri-oldurup-saklamislar-6835963/"]