Suudi Arabistan'da hac vazifesini yapmak için Medine'ye gelenlerin bulunduğu otobüs kaza yaptı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ilk yardım ekipleri sevk edilirken, kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi ise yaralandı.

Kızılay'ın Medine'deki Genel Müdürü Ahmed Al-Zahrani kazanın ardından yaptığı açıklamasında, "Göç Otoyolu" Medine-i Münevvere Yolu üzerinde meydana gelen otobüs kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı. Toplam 51 yolcudan 3 tanesi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

Yetkililer, cesetleri teslim etmek için ailelerle iletişime geçildiğini, yaralıların ise Suudi hastanelerinde tedavi görmeye devam ettiğini bildirdi.

[old_news_related_template title="İran ve Suudi Arabistan, müzakerelere devam ediyor" desc="Rakip ülkeler İran ve Suudi Arabistan’ın, geçen ay askıya alınan görüşmelere yeniden başladığı bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/23/iecrop/iran-reuters_16_9_1650711004.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/iran-ve-suudi-arabistan-muzakerelere-devam-ediyor-7092698/"]