Güney Kıbrıs’taki Larnaka kenti yakınlarındaki Yunanistan askerlerinin katıldığı tatbikatta C-130 tipi nakliye uçağından atlamak için sıraya giren 40 askerden ilk  atlayışı gerçekleştiren özel kuvvetlere ait askerlerden biri, atladıktan hemen sonra emniyet kemeri ve uzantısı uçaktan otomatik olarak açılmayınca uçağa asılı kaldı.

KAMERALARA YANSIDI

Havada bir süre uçak ile hareket eden paraşütçü asker, yaklaşık 4,5 metre aşağıda asılı kalarak uçakla birlikte devam etti. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Ölümden dönen asker ve askeri kurtaran arkadaşlarının Yunanistan Genel Kurmay Başkanı konstantinos Floros tarafından özel olarak ödüllendirileceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Rus askerleri pusuya düştü! Hepsi öldürüldü" desc="Rus ordusunun kontrolü tamamen sağlamaya çalıştığı Mariupol kentinde direnişine devam eden Azov Taburu’na bağlı birlikler, Rus ordusuna lojistik destek sağlayan askerleri pusuya düşürdü. Askerlerin hepsinin öldürüldüğü açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/18/iecrop/askeer_16_9_1650318357.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rus-askerleri-pusuya-dustu-hepsi-olduruldu-7082983/"]