ABD'nin Indiana eyaletindeki Delphi ilçesinde gerçekleşen korkunç olayda, 14 yaşındaki Liberty German ve 13 yaşındaki Abigail Williams, kendilerine cinsel saldırıda bulunmayı planlayan sübyancı bir çetenin kurbanı olarak 13 Şubat 2017'de yaşamlarını yitirdiler.

Yetkililer, kaçırılma ve öldürülme vakasıyla ilgisi olduğu düşünülen 50 yaşındaki Richard Allen'ı, olaydan 5 yıl sonra, 28 Ekim'de iki cinayetle suçlayarak tutukladı.

Liberty German...

KEDİNİN TÜYLERİ İLE EŞLEŞTİRİLDİ


Daily Mail'in haberine göre, Allen'ın tutuklanmasından kısa bir süre sonra, komşularından biri polisin bahçesini kazdığını gördü. Bunu Allen'a ait olduğu düşünülen ölü bir kedinin topraktan çıkarılması izledi. Polis, evcil hayvanın üzerinde bulunan tüylerin ve saçların kurbanlardan birinin üzerinde bulunan örneklerle eşleştiğini söyledi.


Carroll İlçe Savcısı Nicholas McLeland, "Bu olaya karışan tek aktörün Allen olmadığına" inandığını açıkça belirtirken soruşturmaya yakın kaynaklar, Allen'ın en az iki başka erkekle birlikte hareket ettiğini ve bir pedofili çetesine karıştığını iddia etti.

Richard Allen...


Allen'ın daha önce şüpheli olarak adlandırılan sübyancı Kegan Kline ile bağları olduğu düşünülürken her ikisinin de Ron Logan ile bağlantısı olduğu biliniyor. Öldürülen kızlar Logan'ın mülkünde bulunmuştu.

MAHKEME KARARI BEKLENİYOR


Kaynakların söylediğine göre, "Kızlar Kegan Kline ile internette tanıştı ve o gün buluşmayı ayarladılar ama Kline gitmedi. Bunun yerine, kızların çete tarafından kaçırılmalarını sağladı."

İncelenen birkaç polis röportajından biri sırasında Kline, reşit olmayan kızlardan çıplak resimler talep ettiğini itiraf etti. Kline'ı sorgulayan polis, cinayetleri onun işlediğine inanmadıklarını ancak yapanın kimliğini koruduğunu söyledi.

Şimdi aynı kaynak, Kline'ın "savcılarla bir anlaşma yaptığını" açıkladı.

Mahkeme henüz kesin hükmünü açıklamazken tutukluluğu devam eden Allen'ın kefalet duruşması 17 Şubat'a ayarlandı ve 20 Mart 2023'te de mahkemeye çıkacak.