Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Mavi Konak'ta gazetecilerle bir araya gelen TBMM AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, düzenlediği basın toplantısında CHP Grup Başkanvekili Özgün Özel'i eleştirdi.

Muhalefetin, Türkiye'nin düşmanları ile ittifak yapan bir anlayışta olduğunu ileri süren Özkan, Türkiye'nin muhalefet sorunu olduğunu dile getirdi.

"ASLA AFFETMEYECEĞİZ"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de yaptığı konuşmaya tepki gösteren Özkan, "Özel'in TBMM'de vatandaşlarımızın çocuklarına okul öncesi eğitim kurumlarında Kur'an öğretilmesini yobazlıkla suçlamasını kınıyoruz. Bunun kabulü mümkün değil. 'Müslüman mahallesinde salyangoz satmak' hesabıyla bu ülkenin ve milletin gözünün içine baka baka milletimizin değerlerine hakaret eden, inancını yobazlıkla suçlayan Özel'i ve CHP'yi milletimize şikayet ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN 'SEN NASIL BÖYLE KONUŞUYORSUN?' DEMESİ YETMEZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'i yaptığı konuşmayla ilgili uyardığını öne süren ancak yeterli olmadığını ifade eden Özkan, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'i çağırıp 'Sen nasıl böyle konuşuyorsun?' demesi yetmez. Eğer helalleşme istiyorsan Bay Kemal, o zaman milletimizin değerlerine hakaret eden Özgür Özel'e CHP'nin tüzüğüne göre gerekli soruşturmayı başlat, biz de senin helalleşmedeki samimiyetini görelim" diye konuştu. DHA

[old_news_related_template title="CHP’li Çakırözer: Böyle yöneticilik olmaz! Bu skandal doğruysa derhal istifa etmelidir" desc="Kazakistan'da protesto gösterileri sonrası ülke genelinde çıkan iç karışıklık nedeniyle ülkedeki havalimanlarında uçuşlar iptal edilirken, ülkede mahsur kalan Türklerin durumu da tartışma konusu oldu. TBMM Dışişleri Komisyonu’nun CHP’li üyesi Utku Çakırözer, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşinin kargo uçağı ile Türkiye’ye getirilmesi sonrasında ortaya atılan iddialar ile Kazakistan'da mahsur kalan Türk vatandaşların durumunu Meclis gündemine taşıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/07/iecrop/21d15eed-7f4d-4fd2-b828-1d1e6bbbd137_16_9_1641570833.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpli-cakirozer-boyle-yoneticilik-olmaz-bu-skandal-dogruysa-derhal-istifa-etmelidir-6874098/"]