Kentin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı Sarayönü Mahallesi’nde kağıt toplayıcısı bir kadının arabasındaki üç çocuğuyla birlikte ekmek parası kazanma mücadelesinin videosu sosyal medya paylaşım sitelerinde ilgi odağı oldu.

Objektiflere yansıyan görüntüde, kağıt toplayıcısı bir kadının arabasındaki üç çocuğundan ikisi arkada uyuyor. Diğeri ise biberonundaki sütünü yudumluyor.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanlığı'nın günlük giderine tepki: 'Her şey onlara güzel'" desc="Son Sayıştay Raporu'na göre Cumhurbaşkanlığı'nın günlük gideri 10 milyon lirayı geçti. Dar gelirli kuruş hesabı yaparak ayakta kalmaya çalışırken harcanan paralar dikkat çekti. Konuştuğumuz vatandaşlar, 'Bu kadar fakir fukara yatacak yer bulamıyor, aç; onlar sefa sürsünler' ifadelerini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/02/iecrop/2_16_9_1664697293.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cumhurbaskanliginin-gunluk-giderine-tepki-her-sey-onlara-guzel-7395076/"]