İYİ Parti lideri Akşener'e İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Ankara milletvekili Koray Aydın ve İzmir milletvekili Müsavat Dervişoğlu da eşlik etti.

image small

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Akşener, "Bugün değerli dava arkadaşım, Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar'ın kıymetli kızının nikah törenindeydik. Esra kızımıza ve Fuat oğlumuza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah yuvalarında huzuru daim etsin inşallah" ifadelerine yer verdi.

image small

Koray Aydın ise, "Samsun Milletvekilimiz Bedri Yaşar Beyin güzel kızı Esra ile Özdil ailesinin yakışıklı oğlu Fuat'ın düğünlerine katıldık. Yüce Allah, evlatlarımızı kurdukları yuvada bir ömür boyu mesut ve bahtiyar etsin. Hanelerinden sevgiyi, huzuru ve mutluluğu eksik etmesin" diye konuştu.

[old_news_related_template title="Akşener: Bu çok büyük bir vebal, hakkınızı helal edin" desc="Şanlıurfa'da kanaat önderleri ve iş insanlarına seslenen İYİ Parti lideri Akşener, 'Köy çocuklarının sınav kazanmasının mümkün olmadığı bir Türkiye bugün varsa, bunları değiştirmek, bu ülkeye benim borcumdur' ifadelerini kullandı. Öte yandan Akşener, salondaki kalabalıktan da helallik istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/03/iecrop/aksener2_16_9_1662216689.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/aksener-bu-cok-buyuk-bir-vebal-hakkinizi-helal-edin-7345141/"]