İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Instagram hesabından bir video mesaj yayınladı. Akşener, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

* Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimine dair görüşlerinizi içeren 1500'ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarımız tek tek okudular. Bazılarına ben baktım, bakmaya devam ediyorum.

* Endişelerinizi anlıyorum, mesajını aldım. Şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin. 13. Cumhurbaşkanı, bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı.

[old_news_related_template title="Babacan'dan aday açıklaması: Niyetimiz altıda altı mutabakat" desc="DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan altılı masanın aday tartışmalarına ilişkin, 'Ortak aday, altı partinin de desteklediği aday demek. Altı partinin de desteklediği bir isim gerekiyor. Partilerden birisi desteklemiyorsa altılı masanın adayı olmaz. Niyetimiz; altı partinin ortak bir adayda altıda altı mutabakat sağlamasıdır.' ifadelerini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/27/ali_16_9_1651058971.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/babacandan-aday-aciklamasi-niyetimiz-altida-alti-mutabakat-7536833/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu ve Akşener'den, Ahlatlıbel Zirvesi sonrası ilk açıklama" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile dün gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/28/son-dakika-aksenerden-ahlatlibel-zirvesi-sonrasi-ilk-aciklama.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-aksenerden-ahlatlibel-zirvesi-sonrasi-ilk-aciklama-7538060/"]