HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" isimli kanun teklifini TBMM'ye sunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, meclise sunulan teklife sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akşener, "TBMM'ye verdiği sözde 'soykırım' teklifiyle, milletimizin başını yere eğdirmeye kalkan hadsizliği şiddetle kınıyorum. Büyük Türk Milleti'nin, gurur duyulacak bir tarihi vardır. Bizler burada oldukça, hiçbir kirli ajanda bu gerçeği değiştiremez” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Babacan: İstihdam için hukuki güvenlik şart" desc="YouTube yayınında konuşan DEVA Partisi lideri Babacan, “İşsizliğin çözümü için yeni yatırım gerekiyor. Mutlaka yine iş sahaları açılması gerekiyor. İster kendi vatandaşımız olsun ister uluslararası yatırımcı olsun, yeni yatırım yapacaklar büyük bir yatırımsa mutlaka sağlam bir hukuk zemini görmek istiyor. Hukuki güvenlik, büyük yatırımlar için böyle milyonlarca istihdam oluşturacak yatırımlar için olmazsa olmaz bir şart' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/23/iecrop/babacan-2_16_9_1650727204.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/babacan-istihdam-icin-hukuki-guvenlik-sart-7093266/"]