Cem YILDIRIM/ANKARA

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt zamlara sert tepki gösterdi ve ateş yakarak iktidara seslendi. Cemal Enginyurt, ‘’Siz zannediyorsunuz ya hurilere kavuşacaksınız. Emin olun bu millet sizi cehennemin ateşinde yakacak. İlk gün, yani seçimlerin ilk günü öyle bir bedel ödeyeceksiniz ki, yanacaksınız. Cehennemin ateşinde değil bu dünyanın ateşinde sizi yakacağız’’ dedi. Enginyurt, bir bidonun içinde ateş yakarak şunları söyledi:

- Asgari ücrete zam yaptınız daha işçinin cebine tek kuruş girmedi Doğalgaza zam yaptınız, elektriğe zam yaptınız. Yetmedi, akaryakıta, yetmedi geçmediğimiz köprülere zam yaptınız. Milletin ocağına ateş düşürdünüz, milleti yaktınız, Biz de sizin için ateş yaktık. Sizi öyle yakacağız ki siz zannediyorsunuz ya hurilere kavuşacaksınız.

- Emin olun bu millet sizi cehennemin ateşinde yakacak. İlk gün, yani seçimlerin ilk günü öyle bir bedel ödeyeceksiniz ki, yanacaksınız, yanacaksınız. Yönetemiyorsunuz, hesabını vereceksiniz. Cehennemin ateşinde değil bu dünyanın ateşinde sizi yakacağız.

[old_news_related_template title="Elektriğe 4 yılda yüzde 370 zam" desc="Kademeli geçiş sisteminde, konutlarda uzun süredir elektrikte ertelenen fiyat artışı yapıldı ve yeni yılla birlikte zam oranı 2018 Ocak dönemine göre yüzde 370’i geçti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/01/iecrop/8-elektrik_16_9_1641066520.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/elektrige-4-yilda-yuzde-370-zam-6862924/"]