Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekliye bayramda ödenecek ikramiyede artışın şu an gündemde olmadığını söyledi. Asgari ücrete ek zam yapılmayacağını kaydeden Bilgin, EYT'liler için bir çalışma yapılmadığını açıkladı.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, emeklilere bayram ikramiyesi verilmemesine tepki gösterdi:

"Çarşı, pazar yangın yeri. "Emeklinin bayram ikramiyesini 4 bin 253 lira yapın" dedik. Olmaz dediler. Hiçbir şey yapamıyorsanız bari TÜİK'in makyajlı rakamlarıyla bir artış yapsaydınız. O da beylerin gündeminde yokmuş. Milleti gündemine almayanı, millet de gündemine almaz.

[old_news_related_template title="Emekli bayram ikramiyesine ek zam gündemde yok" desc="Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haber gelmedi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekliye bayramda ödenecek ikramiyede artışın şu an gündemde olmadığını söyledi. Asgari ücrete ek zam yapılmayacağını kaydeden Bilgin, EYT'liler için bir çalışma yapılmadığını da bildirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/19/iecrop/1_16_9_1650360317.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/emekli-bayram-ikramiyesi-belli-oldu-7083763/"]