Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Bayrampaşa Hali'ni ziyaret etti.

TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki gösteren Davutoğlu, “TÜİK’in açıkladığı değil, vatandaşın yaşadığı enflasyonu görmek için güne İstanbul Bayrampaşa Hali'ni ziyaret ederek başladık! Ne kadar saklamaya çalışırsanız çalışın; Kral Çıplak! Bu iktidarla geçim olmaz! Geçim için, seçim lazım!” dedi.

“ÇÖP TOPLUYORUM ÇÖP!”

Davutoğlu’nun yanına gelen bir vatandaş, elindeki çöp poşetini göstererek çöpten yemek topladığını söyledi.

“Korkudan konuşamıyoruz. Bizi de hapse atacaklar bak” diye endişesini de dile getiren vatandaş, elindeki poşeti göstererek, “Bak çöp topluyorum. Bak hocam çöp, çöp! Çöp topluyorum çöpü de vermiyorlar. Benim 3 tane çocuğum var. Bir tane yeni çocuğum oldu. Erken doğum yapmış iş de yok. Çöp topluyorum. Ben kime derdimi söyleyeceğim, ben sesimi çıkarttığım zaman hemen beni hapse atacaklar. Hocam yemin ederim ben açlıktan ölüyorum” şeklinde konuştu.

Davutoğlu ise “Hapse atamazlar. Hepimiz çıkartacağız sesimizi” diye yanıt verdi.

“BU ASİL MİLLETİ, YİYECEĞİNİ ÇÖPTEN TOPLAMAYA MAHKUM EDENLER UTANSIN”

O görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaşan Davutoğlu, “Bu asil milleti, yiyeceğini çöpten toplamaya mahkum edenler utansın. Bu iktidarla geçim olmaz; Geçim için, seçim lazım” dedi.

[old_news_related_template title="Davutoğlu: İktidar herkese 'dolar düştü indirim yapın' diyor, kendisi zam derdinde" desc="Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, yeni yılla birlikte art arda gelen zamlara paylaştığı video ile tepki gösterdi. Davutoğlu, 'İki yüzlü iktidar herkese 'dolar düştü indirim yapın' diyor, kendisi zam derdinde. Dahası bu zamlarla halktan alacağı paralarla 'Hazine garantili katmerli faiz' vaat ettikleri rantiyeyi besleyecekler. Yeni yılda, eskiyen iktidar gidecek' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/01/iecrop/davutoglu-2_16_9_1641058909.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/davutoglu-iktidar-herkese-dolar-dustu-indirim-yapin-diyor-kendisi-zam-derdinde-6862776/"]

[old_news_related_template title="Davutoğlu'ndan Erdoğan çıkışı: İslam inancına aykırı zihniyet, sapkın görüş" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 'Bizim silahımız nas' açıklamasına sert tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 'İşte problemlerin kaynağında İslam inancına da aykırı olan bu zihniyet var. Allah-u Teala her türlü karşıtlıktan münezzehtir. Nass bir savaş aracı değil, evrensel adalet ve barış ilkesidir. İnsanlara eylemlerini Allah’ın icbar ettiğini iddia etmek tarihte iktidarların zulümlerini meşrulaştırmak için ortaya çıkan sapkın Cebriyye ekolünün görüşüdür' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/31/iecrop/247800d1-2e17-4de4-b7bc-8cec61fd8527_16_9_1640976201.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/davutoglundan-erdogan-cikisi-islam-inancina-aykiri-zihniyet-sapkin-gorus-6861350/"]