Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamalara göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ve Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile ayrı ayrı telefonda görüştü.

Orgeneral El Burhan ile Muhammed Bin Zayed Al Nahyan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

ABDÜLHAMİD DİBEYBE VE MUHAMMED HALBUSİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisi ve eşi Emine Erdoğan'a 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmak üzere telefonla arayan Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Muhammed Halbusi'yle görüştü.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada geçmiş olsun dileklerinden dolayı teşekkür etti.

[old_news_related_template title="Erdoğan’dan bir dava da Sedef Kabaş’a" desc="Gazeteci Sedef Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz yaptığı açıklamada, “Cezaevinde Sedef Kabaş, iddianame beklerken bugün Erdoğan'ın açtığı 250.000 liralık manevî tazminat davasının dilekçesi tebliğ edildi” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/08/iecrop/rdogan_16_9_1644328432.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogandan-bir-dava-da-sedef-kabasa-6940536/"]