İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak sınırına sıfır noktasında bulunan Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Modüler Güvenlikli Üs Bölgesinde görevli jandarmaları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda konuşan Soylu, Türkiye'nin en modern üs bölgesi olan Cudi Dağı Üs Bölgesi'nin bir hafta önce tamamlandığını belirterek, "Burayı görmenizi isterim" dedi.

Telefon konuşmasında jandarmalara hitap eden Erdoğan, "Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler'de çok büyük harikalar meydana getirdiniz. Terörle mücadelede bu millet için hakikaten nelerin yapılabileceğini ortaya koydunuz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra bugün bakanımla yaptığınız bu yılbaşı değerlendirmesini Rabbim lütfeder bir de sizlerle beraber yaparız" diye konuştu.
DHA

[old_news_related_template title="Soyer, 2021 yılının son akşam yemeğini öğrencilerle yedi" desc="İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yılın son gününü üniversite öğrencileriyle geçirdi. Ege Üniversitesi Eczane Hizmetleri öğrencisi Tuba Macit’in yemek daveti üzerine Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından akşamları üniversite öğrencilerine dağıtılan sıcak yemekten yedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/31/iecrop/soyer-shaaa_16_9_1640974153.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/soyer-2021-yilinin-son-aksam-yemegini-ogrencilerle-yedi-6861274/"]