Muğla’nın Bodrum ilçesine bağıl Akyarlar Mahallesi yakınlarından dalgıç kıyafetleri ile denize atlayarak Yunanistan adalarına geçmeye çalışan ve arandıkları belirtilen 4 eski subay ihbar üzerine olay yerine giden sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Deniz yatakları üzerine koydukları eşyalarla yüzerken yakalanan ve arandıkları tespit edilen M.Ö., S.G., E.Ö. ve E.G. isimli 4 kişinin haklarında açılan FETÖ/PDY davalarının devam ettiği, yurtdışına çıkış yasaklarının bulunduğu tespit edildi.

Turgutreis Limanı’nda karaya çıkarılan ve gözaltına alınan 4 kişinin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

[old_news_related_template title="Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ ve PKK şüphelisi yakalandı" desc="Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ ve PKK'lı şüphelisi jandarma ekipleri tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/07/iecrop/jandarma-2_16_9_1662567067.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yunanistana-kacmaya-calisan-8-feto-ve-pkk-suphelisi-yakalandi-7351895/"]