AKP Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım ile tartışması ve deprem sonrasında merkeze çekilen Elazığ eski valisi Erkaya Yırık’ın yerine atanan Ömer Toraman, geçtiğimiz sene okul yapımı için Elazığ'a gelen ve kendisine ziyarette bulunmak için randevu talep eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yanıt vermemişti.

DAHA ÖNCE DE AKP VE MHP'LİLERİ MAKAMINDA AĞIRLAMIŞTI

Elazığ Valisi Ömer Toraman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım başkanlığında gelen MHP heyetini makamında ağırlamıştı. Toraman, yine geçtiğimiz günlerde AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Böke'yi makamında kabul edip hediyeleşmişti.

AKP'Lİ BAŞKANDAN VALİYE HEDİYE

İmamoğlu'nun randevu talebine yanıt vermeyen Vali Toraman, AKP'li yöneticiler ve belediye başkanlarının ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Elazığ'a gelen Tokat Belediye Başkanı AKP'li Eyüp Eroğlu, vali Ömer Toraman'ı ziyaret etti. Ziyarette AKP'li Başkan Eroğlu, Vali Toraman'a hediyeler takdim etti. O ziyaret Elazığ Valiliği sosyal medya hesabında paylaşıldı.

[old_news_related_template title="İmamoğlu'na randevu vermeyen vali, AKP'lilerin yanından ayrılmıyor" desc="Geçen sene okul yapım projesi amacıyla Elazığ'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun randevu talebine cevap vermeyen ve tepki alan Elazığ Valisi Ömer Toraman, AKP'li vekillerin yanından ayrılmıyor. Vali Toraman, son olarak AKP Elazığ milletvekilleri ve AKP Elazığ Belediye Başkanı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a yapmış olduğu ziyarete katıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/11/iecrop/murat-kurum-2_16_9_1647036943.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/imamogluna-randevu-vermeyen-vali-akplilerin-yanindan-ayrilmiyor-7005284/"]