İYİ Parti Grup Başkan Vekili Usta, partisinin düzenlediği iftar programına katılmak üzere Yozgat'a geldi.

Parti binasında İl Başkanı Metin Özışık'ı ziyaret eden Usta, Türkiye'nin kötü yönetildiğini belirterek, iktidarın her şeyi binadan ibaret gördüğünü söyledi.

"SAYIN ERDOĞAN VE EKİBİ..."

Sağlığı sorunca şehir hastanelerinin binalarıyla, eğitimi sorunca okulların binalarıyla övündüklerini belirten Usta, şu ifadeleri kullandı;

*Her şey binadan ibaret zanneden bir anlayışla ülkenin ileri gitmesi mümkün değildir. Ama seçimler yaklaştı, hala erken seçim bekleyenlerdenim. Şimdi kur korumalı mevduatla dolar bir miktar tutuluyor.

*Sayın Erdoğan ve ekibi, çok iyi biliyor ki; 2023 Haziran ayına kadar bunu tutmanın imkanı yok. Türkiye, ciddi bir kur şoku yaşayacaktır. Çünkü yapısal hiçbir tedbir alınmıyor. Hastalık var ve sadece hastalığın ağrısını kesmek için uyuşturucu veriyorsunuz.

*Uyuşturucu tedavi etmez ama hastalık ilerler, bir süre sonra uyuşturucu da etki etmez. Şu anda Türkiye ekonomisin yaşadığı sıkıntı; budur. Seçimlerin 2023 Haziran ayında olacağına pek inanmıyorum.

*Bu anlamda hazırız. Genel başkanımız 2 yılı aşkın bir süredir ilçe ilçe geziyor. Teşkilatlarımızın da genel başkanımıza daha diri bir şekilde ayak uydurması lazım. Bir erken veya bir baskın seçime karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor çünkü ekonominin gidişatı çok iyi değil. (DHA)

[old_news_related_template title="Görüntüleri sosyal medyadan paylaştı! Kılıçdaroğlu'ndan halka çağrı" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, 4 ay evinde elektriği olmayan 3 çocuk annesi Güllü Demir'in evine yaptığı ziyaretten görüntü paylaştı ve şöyle seslendi: 'Bu karanlıklar ne zaman aydınlanır biliyor musun sevgili ülkem? Siz böyle yoklukları, yoksunlukları fark etmeye başlayınca. Farkına varmak hepimizin sorumluluğudur. Direneceğiz, duyacaklar!” 3 çocuk annesi Güllü Demir'in açıklaması da yürek burktu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/24/iecrop/elek2_16_9_1650810722.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/goruntuleri-sosyal-medyadan-paylasti-kilicdaroglundan-halka-cagri-7094820/"]

[old_news_related_template title="Seçim kavgasında dört kişi ölmüştü... AKP'li vekilin ağabeyi de tutuklandı" desc="Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2018 genel seçimleri öncesi yaşanan ve dört kişinin hayatını kaybettiği kavgayla ilgili gözaltına alınan AKP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyi ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu 11 kişiden dördü tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/24/iecrop/aw804267_04_16_9_1650775260.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-secim-kavgasinda-dort-kisi-olmustu-akpli-vekilin-agabeyi-de-tutuklandi-7093874/"]