CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini belirtti.

"Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok" diyen Kılıçdaroğlu, bugün saat 10.00'da Et ve Süt Kurumu'na gideceğini söyledi.

"GERİSİ ONLARA KALMIŞ"

Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu daha önce de Merkez Bankası’nı ziyaret ederek Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmüştü.

Kılıçdaroğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Milli Eğitim Bakanlığı’nı da ziyaret etmek istemiş ancak binaya alınmamıştı.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Sorunların tamamını aşacağız" desc="Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşa seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Barışa, sevgiye, dostluğa, kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir aydayız. Biliyorum çok sorunlarımız var ama bu sorunların tamamını aşacağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/07/iecrop/kilicdar_16_9_1649355055.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-sorunlarin-tamamini-asacagiz-7060901/"]