CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı 'Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin' açıklamasıyla ilgili sosyal medya paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"KENDİ YOL ARKADAŞLARIMA DEDİM"

*Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim.

*5'li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız.

"BEŞLİ ÇETELERLE GÖRÜŞME" HABERLERİNE SERT ÇIKTI

*“AK Parti’nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler” demeyenler yol arkadaşım olacak. Şimdi bazı sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor.

*Kimlerin bu operasyonun arkasında olduğunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarım olmaz. Oldurtmam.

"BENİMLE YÜRÜYÜECEK OLANLAR, BUNU BİLEREK GELSİNLER"

*Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler.

*Çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola.



[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'çapulcu' tepkisi" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğretmenlerle ilgili açıklamasına sosyal medyadan yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/01/iecrop/5915dbf48bc7d94550ed57585a9ee12e_16_9_1662026004.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kemal-kilicdaroglundan-erdoganin-sozlerine-jet-tepki-7340965/"]