Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. 3 yaşındaki Almeda Sinan, anne Dilay Sinan ve baba Taner Sinan da patlama anında oradaydı.

Patlamanın şiddetiyle bebek arabası fırlarken, baba Taner Sinan, bebeği kucağına alarak eşiyle birlikte olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Saldırıda anne ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.

Yaralı bebek ve annesi, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavileri tamamlanan Dilay Sinan ve kızı Almeda Sinan çarşamba günü öğle saatlerinde taburcu edildi.



MOTOSİKLETLİ 2 KİŞİ GÖTÜRDÜ

Evlerinde tedavileri devam eden anne ve kızı video mesaj ile kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Anne Dilay Sinan, patlama sonrası kendilerini hastaneye motosikletli iki kişinin götürdüğünü belirterek, "Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi. Dilay Sinan, hastanedeki tedavileri sürecinde destek ziyaretinde bulunanlara da teşekkür ederken, "Bizim için dua edenlerden de Allah razı olsun" diye konuştu. (DHA)

[old_news_related_template title="Herkesin yüreğini sızlatmıştı, arabası parçalanan o bebeğin akıbeti belli oldu" desc="İstiklal'de yaşanan patlamanın ardından sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yer alan bebek arabasındaki bebeğin akıbeti belli oldu. Annesiyle patlamadan yaralı kurtulan 3 yaşındaki Almeda Sinan, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Tamer Sinan o anları 'Müthiş bir gürültü oldu. Çocuk arabasına sarıldım ama bizi çok uzağa fırlattı. Çocuğum elimde hastaneye kadar koştum' sözleriyle anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/14/iecrop/bebek_16_9_1668434381.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/herkesin-yuregini-sizlatmisti-bebek-arabasindaki-bebegin-akibeti-belli-oldu-7479415/"]