CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 10 yıl önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle ceza alması, lise öğrencilerinin attıkları sloganlar nedeniyle gözaltına alınmasının yankısı sürerken CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde görevli olduğu belirtilen M.S isimli bir polis memurunun sosyal medya hesabından muhalefete hakaret içeren paylaşımlarını TBMM gündemine taşıdı.

“İŞTE PARTİ DEVLETİNİN ÖZETİ BU”

Görevli polis memurunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları TBMM’de okuyan CHP’li Arık, şunları söyledi:

“Tomarza ilçemizde sözde polis memuru. Bu trolün paylaşımlarını okuyorum sizlere: ‘CHP'nin Halk TV'si, Allah belanızı versin.’ ‘CHP kimdir? Aldıkları belediyelere 'T.C.' tabelası asmakla övünen andavallardır.’ ‘Canan Arıtman öyle kirli kalsın, cenazesini camiye getirmeyin.’ ‘Din düşmanı, Allahsız İstanbul Büyükşehir Belediyesi.’ ‘Özel özel yırtınıp feryat ediyordun.’ ‘Reis'i savunmaya korkan akbabalar.’ ‘Alpay'dan başka kimse yok mu?’ daha niceleri. İşte, parti devletinin özetidir bu paylaşımlar, adaletin bittiğinin özetidir. Bu hadsiz, bu ahlaksız, bu militan mı bizim sandık güvenliğimizi sağlayacak Tomarza ilçemizde?”

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındılar! O liseliler konuştu..." desc="Lise öğrencileri Eylül G. ve Bedirhan D., ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçu gerekçe gösterilerek okullarından gözaltına alındılar. Savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılan iki öğrenci SÖZCÜ’ye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/17/iecrop/lise_16_9_1652797495.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cumhurbaskanina-hakaretten-gozaltina-alindilar-o-liseler-konustu-7140491/"]