Olay, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa-Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin otoparkında yaşandı.
Eşinin tedavisi için hastaneye gelen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru E.G. ile buradaki otoparkın görevlisi M.A. arasında park yüzünden tartışma çıktı.
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Tartışmanın büyümesi üzerine, E.G, M.A'ya silahla ateş etti. Yaralanan M.A, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Tedavi altına alınan M.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Şüpheli polis memuru E.G. olayın ardından gözaltına alındı. (AA)
[old_news_related_template title="Beyoğlu'nda silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var" desc="İstanbul Taksim'de akşam saatlerin hareketli dakikalar yaşandı. Beyoğlu'nda düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/20/iecrop/polis-dha3_16_9_1668971009-325x160.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/beyoglunda-silahli-saldiri-olu-ve-yarali-var-7490899/"]
Polis tartıştığı kişiyi vurdu
İstanbul Fatih'te hastane otoparkında tartıştığı sivil polis memuru tarafından silahla yaralanan kişi, tedavi altına alındı.