Avcılar’da meydana gelen kavgada yaralanan bir kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesine getirildi. İddiaya göre, husumetli diğer taraf, yaralıya ve yakınlarına hastane önünde silahlı saldırı düzenledi.

Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastane bahçesinde ve çevresinde bulunan vatandaşlar, korku dolu anlar yaşadı.

Olay esnasında hastanede bulunan bir özel harekat polisinin karşılık verdiği ve saldırganların olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi.



Olayın ardından özel harekât polisi ve çevik kuvvet polis ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. (AA), (DHA)

[old_news_related_template title="Bir vahşet de Gaziantep'te yaşandı! Küçük kızın cesedi derin dondurucudan çıktı" desc="İstanbul'da anne vahşetinin ardından dehşete düşüren bir haber de Gaziantep'ten geldi. Polislerin bir eve düzenlediği operasyonda derin dondurucu içerisinde çocuk cesedi bulundu. Yapılan incelemede çocuğun bedeninde darp izlerine de rastlandı. İşte vahşetin detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/26/iecrop/gaziantep_16_9_1664226310.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bir-vahset-de-gaziantepte-yasandi-cocugu-oldurup-derin-dondurucuya-koymuslar-7385333/"]