Enflasyonun her geçen ay zirve yaptığı ve buna bağlı olarak vatandaşın alım gücünün düştüğü, sıvı yağ fiyatlarının ise tavan yaptığı dönemde Diyarbakır’da bir vatandaşın yağ tenekesini alıp kaçması kameralara böyle yansıdı...

TENEKE YAĞI ALIP KAÇTI

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bir şarküteri dükkânı önüne akşam saatlerinde gelen bir kişi çevreyi kontrol ettikten sonra üst üste istiflenmiş yağ tenekelerine yanaştı. Karanlıkta tenekeleri bir süre inceleyen vatandaş çevrede kimsenin olmadığını fark ettiği sırada 18 kiloluk sıvı ayçiçeği yağı tenekesini kucaklayarak hızla bölgeden uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLERİ POLİSE BİLDİRDİ

Görüntünün kaydını alan market sahibi yüzü açık olan ve kendini gizlemeyen bu kişinin görüntülerini polisle paylaşacağını söyledi.

SON GÜNLERDE ARTAN GIDA HIRSIZLIKLARI... 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Dörtyol, Sakarya Caddesi, Gürsel ve Cemiloğlu Caddeleri ile Sur’daki Melik Ahmet Caddesinde son günlerde gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafların dükkan önünden çok sayıda hırsızlık olayının yaşandığını, güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde bu kişilerin genellikle orta yaş grubunda hırsız görünümlü olmayan kadın ve erkeklerden oluştuğu, ağırlıklı olarak gıda maddeleri çaldıkları bildirildi.

[old_news_related_template title="Hırsızlıktan serbest kaldıkları adliyede polisin çantasını çaldılar" desc="Esenyurt'ta, hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, dışarı çıkarken polisin masa üzerindeki çantasını çalarak kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/28/iecrop/2-2_16_9_1669618328.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/hirsizliktan-girdikleri-karakolda-polisin-cantasini-caldilar-7504668/"]