İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Kordonboyu'na kurulan sahnenin üst kısmı, işçilerin çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Bu sırada kaçarak uzaklaşmaya çalışan işçilerden biri yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AKS ile itfaiye ekipleri sevk edildi.



Yaralanan işçi, Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ekipler çöken platformun altında kalan olup olmadığını araştırıyor. Polis ekipleri de platform çevresinde güvenlik önlemi aldı. Sahnenin sanatçı Tarkan'ın İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kapsamında vereceği konser ve etkinlikler için hazırlandığı öğrenildi.



SOYER: KONSERLE İLGİLİ TEKRAR BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ

Sahnenin çökmesiyle ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız" ifadesini kullandı.

TARKAN'DAN AÇIKLAMA

Tarkan ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. "



Ünlü şarkıcı Tarkan'ın, 9 Eylül Cuma günü çöken sahnede konser vermesi planlanıyordu. (AA)

[old_news_related_template title="İzmir'de işletmelerden Tarkan tarifesi" desc="İzmir Kurtuluş Günü 9 Eylül etkinlikleri kapsamında Kordon'da düzenlenecek Tarkan konseri nedeniyle kafe ve restoranlar rezervasyonlarını haftalar öncesinden doldurdu. Kordon'daki pek çok mekan, içinde alkollü içecek, çerez ve meyvenin olduğu 9 Eylül'e özel kişi başı 625 ile 1000 TL'lik fiyat uygulamasını hayata geçirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/05/iecrop/tarkan.gulsen.sozcu__16_9_1661514101_16_9_1662386562.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/izmirde-isletmelerden-tarkan-tarifesi/"]

[old_news_related_template title="Tarkan: Hukuk dediğin erkekten yana değil, adaletten, haktan yana olmalı" desc="Megastar Tarkan, Pınar Gültekin’in katiline verilen haksız tahrik indirimiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Tarkan, 'Bu caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/20/iecrop/pinar-2_16_9_1655750084.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/tarkan-hukuk-dedigin-erkekten-yana-degil-adaletten-haktan-yana-olmali/"]