Muğla’nın Bodrum ilçesine Polonya’dan erkek arkadaşı 26 yaşındaki M.M. ile birlikte tatile gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Michalina Musiatowicz, Temmuz ayının ortalarında kaldığı otelin üçüncü katından düşerek ağır yaralanmıştı.

ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANMIŞTI

Kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde komaya giren ve kendine gelemeyen Musiatowicz’in ardından birlikte olduğu erkek arkadaşı M.M. cinsel saldırı ve kasten öldürme iddiasıyla tutuklanarak Bodrum’da Cezaevi'ne gönderilmişti.

3 AY SONRA GÖZLERİNİ AÇIP KONUŞTU

Musiatowicz, ülkesinde tedavi gördüğü hastanede gözlerini açarak yaşama döndü. Annesine yaptığı açıklamada olayla ilgili erkek arkadaşının suçsuz olduğunu söylediği belirtildi.

Polonya basınında yayınlanan habere göre Musiatowicz’in annesinin Bodrum’a gelerek ifade verdiği ve kızının erkek arkadaşı M.M.’den şikayetçi olmadığı belirtildi.

M.M. annenin ifadesinin ardından tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilerek ülkesine döndü.

[old_news_related_template title="Turist, tatile çıktığı kız arkadaşına dehşeti yaşattı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Polonya uyruklu bir turistin, kız arkadaşına cinsel istismarda bulunduktan sonra balkondan aşağı attığı iddia edildi. Ağır yaralanan kadının beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenilirken, Polonyalı turist ise tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/14/iecrop/ambulansss_16_9_1657816555.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/turist-tatile-ciktigi-kiz-arkadasina-dehseti-yasatti-7249517/"]