26-27 Kasım tarihinde Ankara’da Grand Ankara otelde çarşaf listeyle gerçekleştirilen seçimde Prof. Dr. Murat Arslan’ın öncülük yaptığı Meslekte Uyanış Platformu 7 kişiden oluşan yönetime 5 isim sokmayı başardı.

Arslan’ın yanı sıra Prof. Dr. Murat Fındık, Melike Baysal, Taner Canbulut, Türkay Berberoğlu Meslekte Uyanış Platformu listesinden seçilirken, eski başkan Ali Eroğlu ile Enes Gazi Atıcı da yönetime girdi.

"ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra kürsüye çıkan Prof. Dr. Murat Arslan katılan ve oy kullanan delegelere teşekkür ederek, “Delegenin iradesi ne diyorsa bizim ona uymamız gerekir. Delege birlikte olun, birlikte yönetin demişti daha önce. Şimdi de aynı şeyi söyledi. Seçilen kim olursa olsun, herkesin aktif olarak görev yapan herkesin destek vermesi gerekiyor. Bu mesleği ayağa kaldırmamız için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

[old_news_related_template title="Büyükçekmece'de evden kaçan maymun veterineri ve bir çocuğu ısırdı" desc="Büyükçekmece'de yaşadığı evden kaçan maymun bir çok kişiyi peşine taktı. Belediye ekipleri tarafından yakalanan Çaki adlı maymunun yakalanıp barınağa götürüldüğü daha sonra veteriner hekimi ısırarak tekrar kaçtığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/05/iecrop/resim1_21695961_16_9_1667645766.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/buyukcekmecede-evden-kacan-maymun-veterineri-ve-bir-cocugu-isirdi-7462734/"]