İlçedeki meslek yüksek okulunda öğrenim gören öğrenciler, yatılı kaldıkları Hacı Şaban Cengiz KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda önceki akşam yedikleri yemek sonrası rahatsızlandı.

Mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle 40 öğrenci, ilçedeki hastaneye başvurdu. Müşahede altına alınan ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine yurtta inceleme başlatıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="KYK faizleri silinecek, ikinci ertelemede endeksleme yapılacak" desc="KYK borcu faizlerinin silinmesini içeren ekonomiye ilişkin 'torba' kanun teklifi detayları belli oldu. KYK borçları için erteleme işlemi en fazla 3 yıl yapılacak. İlk defa yapılan ertelemelerde borçlar yine sabit kalacak. İkinci ve üçüncü ertelemede ise yıllık yüzde 10'u aşmayan bir endeksleme yapılacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/13/iecrop/kyk-borc-faiz-shu_16_9_1665668403.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/egitim/kyk-faizleri-silinecek-ikinci-ertelemede-endeksleme-yapilacak-7417123/"]