Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılığın önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde; Bahçelievler Mahallesi Güres Caddesi üzerinde bulunan ATM’den farklı tarihlerde aynı ATM’den para çekmek isteyen müşteki şahsa yardım etme bahanesiyle yaklaşan şüpheli şahıs bin 500 TL para, başka bir şahıstan bin TL, başka bir şahıstan da 2 bin TL parayı alarak kaçtı.

İhbar üzerine polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bahse konu olayları gerçekleştiren şahsın deşifresine yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahsın Ö.C.E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı belirtildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Dolandırıcılıktan gözaltına alınan kadın: 'Ben de kendime güveniyorum'" desc="Afyonkarahisar'da kurdukları çağrı merkezi üzerinden 5 bin 321 esnafı, Google’da üst sıralara çıkarma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen ve çoğunluğu kadın olan 9 şüpheli şahıs adliyeye sevk edilirken, şahıslardan birinin yakının 'Biz sana güveniyoruz' diyerek bağırması üzerine şüpheli kadının, 'Ben de kendime güveniyorum, içim rahat' demesi dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/21/iecrop/2-7_16_9_1650529266.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dolandiriciliktan-gozaltina-alinan-kadin-ben-de-kendime-guveniyorum-7087806/"]