Olay önceki gün Denizli’nin Tavas İlçesi’nde meydana geldi. 4 suç kaydı bulunan 24 yaşındaki şüpheli Aldülbaki K. daha önce gözetlediği eve sabah saatlerinde gizlice girerek saklandı. Ev sahiplerinin tarlaya çalışmaya gitmesini fırsat bilerek 5 saat boyunca evde kalan ve her tarafı arayan şüpheli bir miktar para ve altınları alarak kaçtı.



Şikâyet üzerine harekete geçen Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Şüpheli Abdülbaki K. Denizli’deki bir kuyumcuda altınları bozdurmak isterken suçüstü yakalandı.

Yapılan araştırmada şüphelinin evden çaldığı paraları eğlence mekânında harcadığı, kendisine 35 bin lira değerinde cep telefonu aldığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği’nce tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüphelinin çaldığı nakit para ve altınların toplam 300 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

[old_news_related_template title="Dolandırıcılar, altınları kafede böyle paylaşmış" desc="Denizli’nin Tavas İlçesi’nde 82 yaşındaki Orhan G.’yi jandarma olduklarını söyleyerek dolandıran ve 80 bin liralık altınlarını alan şüphelilerden Yılmaz E. kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Üç şüphelinin olaydan sonra aldıkları altınları bir kafeteryada paylaşırken görüntüleri ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/07/iecrop/2-13_16_9_1662550737.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dolandiricilar-altinlari-kafede-boyle-paylasmis-7351354/"]