Ankara'dan Kırıkkale'ye akrabalarının düğününe gelen Kağan K., diğer davetlilerle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Düğün sahipleri, saat 21.30 sıralarında tartışmayı sonlandırıp alkollü olduğu öne sürülen Kağan K. ile Makbule K. (46) ve Kürşat A.'yı (21) geldikleri ticari taksiye bindirip göndermek istedi.

DİREKSİYONA GEÇİP KALABALIĞIN ÜSTÜNE SÜRDÜ

Kağan K.'nın, direksiyonuna geçtiği taksi bir anda düğün kalabalığının arasına daldı. Kaçmaya çalışırken de park halindeki otomobile çarptı. Taksinin daldığı kalabalığın içinde 5'i çocuk 17 kişi yaralandı. Düğündeki diğer kişiler de takside bulunan 3 kişiyi döverek yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Toplam 20 yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.  Tedavisi tamamlanan alkollü vatandaş Kağan K. ve Kürşat A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen iki şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.(DHA)

[old_news_related_template title="Plakasız araçtan inip kurşun yağdırdı" desc="İstanbul Kağıthane’de plakasız araçtan inen şahıslardan biri, sokakta yürüyen iki kişiye kurşun yağdırdı. Neye uğradığını anlamayıp şaşkın bakışlarla saldırgana bakan kişi, ayağından vurularak yere düştü. Polis saldırganı yakalayarak gözaltına aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/13/iecrop/silah_16_9_1655104896.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/plakasiz-aractan-inip-kursun-yagdirdi-7190466/"]