Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren mermer fabrikasına, 3 Temmuz'da, mutfak bölümünden giren 4 kişi, fabrika sahibinin odasındaki kasadan 5 milyon liralık altın ve 500 bin lira çalıp kaçtı. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bilecik, Bursa, Sakarya ve İstanbul'da yaklaşık 97 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen polis, şüphelilerin İstanbul'da olduğunu tespit etti. Kimlikleri belirlenen 4 şüpheli, 2 ayrı adrese düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı. Bilecik'e getirilen şüphelilerden M.A. serbest bırakıldı, T.A., K.A. ve O.A. ise adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde açıklama yapan fabrikanın avukatı Ağtürk Böke, "Emniyetteki işlemleri tamamlanan kişiler bugün hakim karşısına çıkarıldı. Mevcut zararın temini ve tazmini için gerekli işlemler de devam edilmektedir" dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="3 günde 3 kasayı boşaltan hırsız yakalanmamak için yerde süründü" desc="Düzce'de 3 günde 3 kafeteryanın kasasındaki paraları çalan, iş yerlerinden birinden sürünerek çıkarken güvenlik kamerasına yansıyan M.A. tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/16/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1657962071.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/3-gunde-3-kasayi-bosaltan-hirsiz-yakalanmamak-icin-yerde-surundu-7251982/"]