Güven Mahallesi'nde yaşayan Özkan Ö. bir mahalle sakinine döner bıçağıyla saldırdı. Anne ve babasına da zor anlar yaşatan Özkan Ö. geçen salı günü gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Özkan Ö., ailesiyle yaşadığı evin camını kırdı.



Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Özkan Ö.'nün döner bıçağı ile mahalle sakinine saldırdığı ve camları kırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.



"DÖNER BIÇAĞIYLA SALDIRDI"

Mahalle sakini Muhammed Atak, "İki gün önce buraya geldi. Üstüne mazot dökmüş. Kendini yakacaktı. Bir kişiden çakmak istedi vermeyince ona saldırdı. Oğlu geldi aile evine götürdü. Psikopat biri herkese saldırıyor. Döner bıçağıyla saldırdı. Aile evinin camını kırdı. Gözaltına alındı ama serbest bırakıldı." dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Güngören'de pitbullun ısırdığı kişi gasp firarisi çıktı" desc="İstanbul Güngören'de sahibinin ağızlıksız gezdirdiği pitbull cinsi köpek, saldırdığı kişinin pantolonuna yapışmış bir süre bırakmamıştı. Dehşet anları ise cep telefonu kamerasına yansımıştı. Olayla ilgili çalışma yapan polis, bacağından ısırılan kişinin gasp suçundan firari olduğunu tespit etti. Köpek sahibinin ise 9 farklı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. İki şüpheli de gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/25/iecrop/pitbull_16_9_1648213548.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/gungorende-pitbullun-isirdigi-kisi-gasp-firarisi-cikti-7034017/"]