Olay yılbaşı gecesi Yenikent Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre Feyyaz O, eve girip hırsızlık yaptıktan sonra çıkarken evin bir bölümünü ateşe verdi.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını çevreye yayılmadan söndürdü. Polis, evi yakan hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatırken, Feyyaz O., 1 gün sonra aynı eve tekrar girerek bu kez cep telefonunu çaldı.

SERBEST BIRAKILDI

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini belirledi. Adres tespitinin ardından Feyyaz O, dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Feyyaz O, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Feyyaz O´nun önceden de hırsızlık suçundan kaydının olduğu, 2 hafta önce ise bir minibüsün tekerleklerini kestiği iddia edildi. DHA

[old_news_related_template title="Erzincan polisi hırsızlara ve dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı" desc="Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/02/iecrop/aw507111_01_16_9_1641140958.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/erzincan-polisi-hirsizlara-ve-dolandiricilara-karsi-vatandaslari-uyardi-6863777/"]