Sultangazi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncu dükkanında 10 Ağustos Salı günü meydana gelen olayda, iddiaya göre Y.K., 10 gün önce iş yerinden cep telefonu satın aldı. Telefonu beğenmeyen Y.K., iş yerine gelerek iade etmek istediğini söyledi.

İş yeri sahibinin olumsuz cevap vermesi üzerine aralarında tartışma yaşandı. Y.K., daha sonra iş yerinden ayrıldı. Aynı günün akşam saatlerinde tanınmamak için kapşon ve cerrahi maske takan Y.K., iş yerine gelerek yanındaki silahla iş yeri sahibine bir el ateş açtı.

Y.K., koşarak olay yerinden kaçarken, iş yeri sahibi açılan ateş sonucu sağ ayağından yaralandı. İş yeri sahibinin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralının kan kaybettiğini gören vatandaşlardan biri kemerini çıkarıp bacağını sardı.

İLK MÜDAHALEYİ VATANDAŞLAR YAPTI 

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis, Y.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden ve iş yeri sahibinin verdiği bilgi doğrultusunda kaçan saldırganın kimliğini tespit eden ekipler, Y.K.'yı dün evinde gözaltına alarak, polis merkezi amirliğine götürdü. Y.K.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan, yaşanan olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kapşonlu ve maskeli kişinin koşarak içeri girdiği, yanındaki silahla bir el ateş ettiği ve daha sonra yine koşarak olay yerinden uzaklaştığı, kaldırımda sohbet eden iki kişinin paniklediği görülüyor.

[old_news_related_template title="Müşteri ile telefoncunun sopalı kavgası kamerada " desc="Tekirdağ'da, satın aldığı cep telefonunu geri vermek isteyen müşteri ile dükkan sahibi arasında sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Bu anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/20/iecrop/2-11_16_9_1650457780.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/musteri-ile-telefoncunun-sopali-kavgasi-kamerada-7086341/"]

[old_news_related_template title="Altın taşıyan kuryeye silahla saldırdılar" desc="Eyüpsultan'da yaşayan kuyumcu kuryesi Cengiz Özgenç, Kapalıçarşı'daki dükkanına otomobiliyle giderken motosikletli 4 kişi tarafından silahla gasbedilmek istendi. Kendisini bir süre takip eden şüphelilerden birinin silahla ateş etmesi üzerine Özgenç, hızla oradan uzaklaştı. Gasp girişimi çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/08/iecrop/2-1_16_9_1662620107.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/altin-tasiyan-kuryeye-silahla-saldirdilar-7352541/"]