Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı Caddesi üzerinde önceki gece saat 00.15 sıralarında 2 kişi silahla vurulmuş ve yaralılar hastaneye kaldırılmıştı.

Olaya karışan Taşkın Ünlü ise çevredeki vatandaşlar ve o sırada sokakta bulunan sivil polisler tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirilmişti.

Sokakta silahı ile korku salan Taşkın Ünlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

ÖNCE DARP ETTİ SONRA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Taşkın Ünlü, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişiyi işyerinden çıkardıktan sonra sokak ortasında darp etti.

Kamera görüntülerinde elinde silahla görülen Taşkın Ünlü ve darp ettiği kişi, işyerinin önünden ayrıldıktan sonra ilerleyen dakikalarda yine aynı yerde karşı karşıya geldi.

Elinde silahla yanındaki kişi ile gelen Taşkın Ünlü, sokak ortasında tartıştığı kişilere ateş etti.

Bu durumu gören vatandaşlar ve o sırada sokakta bulunan sivil polisler saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi. (DHA)

[old_news_related_template title="Doktorun vurulduğu davada, 4 sanığa verilen cezayı savcı az buldu" desc="Kayseri'de, nöroloji uzmanı doktor Erdal Kurt'u silahla ayağından vuran ve tutuklu yargılanan Mehmet Göçer'e verilen 6 yıl hapis ile olayla bağlantılı olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan diğer 3 sanığa verilen 2 yıl 8 ay ile 4 yıl arasında değişen hapis cezalarına, duruşma savcısı ile Kurt'un avukatı itiraz etti. Savcı, sanıkların, müebbet hapse kadar cezalandırılması gerektiği görüşünde bulunurken, doktorun avukatı ise olayın tasarlama olduğunu belirterek cezanın artırılmasını istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/10/iecrop/resim6_19995623_16_9_1646903530.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/doktorun-vuruldugu-davada-4-saniga-verilen-cezayi-savci-az-buldu-7001465/"]