Kız arkadaşına evlilik teklifi etmek isteyen Kemal Özbey, öncesinde Küçükçekmece Sefaköy Mahallesi Söğütlüçeşme Sokak'taki berbere gitti. Ardından otomobiline binen Özbey, yaklaşık 20 metre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti ve park halindeki bir otomobile çarparak takla attı.

Kazayı gören çevredekiler ters dönen otomobildeki Özbey'in yardımına koştu. Kemal Özbey'i sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan mahalleli, polise ve sağlık ekiplerine de bilgi verildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye de sevk edildi.



Otomobilin içinde sıkışan sürücü, arkadaşlarının yardımıyla çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özbey hastaneye kaldırıldı. Özbey'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri ise tedbir amaçlı otomobili kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Servis aracı kazasında can pazarı kamerada" desc="Gaziantep’te iki işçi servisinin karıştığı 3’ü ağır 22 işçinin ağır yaralandığı kaza anının görüntüleri ortaya çıktı. Can pazarının yaşandığı kazayı araç kamerası kaydederken kontrolden çıkan servisin diğer servisle çarpışarak takla atması görüntüye yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/11/iecrop/aw687454_03_16_9_1660204051.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/servis-araci-kazasinda-can-pazari-kamerada-7301389/"]